Guangzhou Ju Chuan Machinery Co., Ltd.

Georiënteerde kwaliteit -, Aanbiedend Klant met Optimale Productiviteit en Rentabiliteit.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenplaat het vulcaniseren machine

Metro de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine de Kracht van de 1500 Tonklem

Certificaat
Van goede kwaliteit Verticale Rubberinjectie het Vormen Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Verticale Rubberinjectie het Vormen Machine voor verkoop
Stabiele en betrouwbare machines, beroeps en onmiddellijk de diensten.

—— Rohit Gupta

Reeds lang gevestigde fabriek, strikt systeem voor kwaliteitscontrole

—— Rustem

professionele silicone rubberinjectie het vormen machinefabrikant

—— Eddie Adirty

De snelle en professionele diensten maakt klantenzorg met de machine vrij

—— Eng. Reyad Elkashef

is de machine stabiele productie het hoogste punt aan een machine, Juchuan-maken de machines het.

—— Abbasi

Juchuanmachines, betrouwbare de machinesleverancier van A in China

—— Umesh Gupta

Duarablemachine, Gemakkelijk Onderhoud, de Professionele Diensten

—— Khaled

De Machinehulp van de precisieinjectie aan Hoogte - kwaliteits Rubberdelen, zijn wij van Isreal

—— Amnon Hacham

Professionele Silicone Rubberinjectie het Vormen Machineleverancier met meer toen 23 Jaar Geschiedenis.

—— Refaat Farouk

onafhankelijk R&D-vermogen, OEM voor om het even welke specifieke behoeften.

—— Tshepo Sentsho

Ik ben online Chatten Nu

Metro de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine de Kracht van de 1500 Tonklem

China Metro de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine de Kracht van de 1500 Tonklem leverancier
Metro de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine de Kracht van de 1500 Tonklem leverancier Metro de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine de Kracht van de 1500 Tonklem leverancier Metro de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine de Kracht van de 1500 Tonklem leverancier Metro de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine de Kracht van de 1500 Tonklem leverancier

Grote Afbeelding :  Metro de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine de Kracht van de 1500 Tonklem

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Juchuan
Certificering: SGS CE ISO9001
Modelnummer: Jc-S1500HF

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiated price
Verpakking Details: N / A
Levertijd: 45 dagen
Levering vermogen: 500 reeksen één jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
KLEMkracht: 1500 ton Plaat grootte: 3000*2000mm
Duikersslag: 350mm Het verwarmen Platenafstand: 350550mm
Verbindingsstangafstand: 6 columes Werkende Lijst: enige lijst
Totale macht: 115kw Machine grootte: 3000*2500*2400mm

De Krachtmetro van de 1500 Tonklem de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine

 

Effecten van Vulcanisatiedruk:

Wanneer het vulcaniseerapparaat werkt, zal de grootte van de vulcanisatiedruk het materiaal in meer of mindere mate beïnvloeden. De bovenmatige of te kleine druk kan zelfs de eigenschappen veranderen die van het originele materiaal, het maken onbruikbaar na wordt gevulcaniseerd, zodat is het gevulcaniseerd. Het personeel moet de vulcanisatiedruk controleren wanneer de machine werkt.

  • De vulcanisatiedruk van de rubbersamenstelling wordt onophoudelijk verhoogd tijdens vulcanisatie, en de scheursterkte wordt onophoudelijk verminderd. Volgens de conventionele vulcanisatietheorie, hebben de het cross-linking banden tussen de gevulkaniseerde rubbers zowel polysulfide banden als enige en dubbele zwavelbanden. Omdat de polysulfide band een hogere scheursterkte dan de enige en bisulfidebanden heeft. Daarom stijgt de scheursterkte van het rubber aangezien de polysulfide bandverhogingen, en de scheursterkte van de rubberdalingen als enige en bisulfidebanden stijgen. In het experiment, kunnen wij zien dat als verhogingen van de vulcanisatiedruk, rubber macromolecular dalingen van de kettingsafstand en verhogingen van de kruisverbindingsdichtheid, zo het betekent dat de gemiddelde afstand tussen de rubber macromolecular kettingen na vulcanisatie wordt verminderd. Het resultaat van dit is dat het aantal verhogingen van enige en bisulfidebanden, het aantal van de enige en dubbele verhogingen van zwavelbanden, en de vermindering van polysulfide banden de scheursterkte van het gevulkaniseerde rubber om onophoudelijk veroorzaakt te verminderen.
  • Door een reeks tests, kunnen wij zien dat de methode van de vormvulcanisatie en de de vulcanisatiemethode van de injectiedruk de vulcanisatiedruk met vulcanisatie, en de 300%-modulus en de treksterkte van de rubbersamenstelling verhogen. Op de wijze van de vormvulcanisatie, als vulcanisatie stijgt de druk, de afstand tussen de macromolecular kettingen geleidelijk aan dalingen, resulterend in een verhoging van de efficiency van vulcanisatie het crosslinking, die tot een verhoging van de kruisverbindingsdichtheid van de rubbersamenstelling leidt. Dit leidt tot een fenomeen waarin de 300%-modulus geleidelijk aan wordt verhoogd, wordt de treksterkte geleidelijk aan verhoogd, en de verlenging bij onderbreking wordt geleidelijk aan verminderd.
  • Van dit, kunnen wij het effect zien van vulcanisatiedruk op de eigenschappen van vulcanizate. Niet alleen zal de druk het product beïnvloeden, maar zelfs zijn de resultaten van de verschillende methodes van de vulcanisatieinjectie verschillend, zodat zijn de selectie en de controle van vulcanisatiedruk de problemen die aandacht aan tijdens het het werk proces van het vulcaniseerapparaat moeten worden besteed.

 

 

Vulcanisatieversneller aan het Vulcaniseerapparaat:

om de het werk efficiency van de vlakke het vulcaniseren machine te verzekeren, naast het aanpassen van de diverse componenten van de machine op het werk, is het ook mogelijk om sommige buitenlandse materialen toe te voegen om de efficiency van vulcanisatie te verbeteren. De substanties hier toe te voegen zijn vulcanisatieversnellers en vulcanisatieversnellers. Het is een substantie die het tarief van vulcanisatie versnelt en de vulcanisatietijd verkort en in de vulcanisatieindustrie vaak gebruikt.

  1. De vulcanisatieversneller is een hulpagent die het tarief van de vulcanisatiereactie versnellen, de lagere vulcanisatietijd kan verkorten, de vulcanisatietemperatuur, het bedrag van de vulcaniserende agent verminderen, en de fysieke en mechanische eigenschappen van vulcanizate verbeteren of kan verbeteren. Volgens zijn aard en chemische samenstelling, kan het in anorganische versnellers en organische versnellers worden verdeeld. De rubbermacromolecule reageert met de het cross-linking zwavel onder het verwarmen, en het cross-linking wordt een driedimensioneel proces van de netwerkstructuur. Het gevulkaniseerde rubber wordt genoemd gevulkaniseerd rubber. De vulcanisatie is de laatste stap in rubberverwerking, en kan worden gebruikt om gevormde rubberproducten met praktische waarde te verkrijgen. Het gebruik van versnellers kan de het genezen tijd zeer verkorten, de efficiency van vulcanisatie verhogen, en ook het gebruik van sulfiden verbeteren.
  2. Het toevoegen van een vulcanisatieversneller aandacht aan een bepaald bedrag moeten zou besteden, en het zou volgens verschillende verhoudingen volgens verschillende gevulcaniseerde substanties moeten worden uitgevoerd. De geschikte vullende factor van de vlakke het vulcaniseren machine is tussen 0,6 en 0,7. Volgens de daadwerkelijke formule, weeg nauwkeurig de hoeveelheid diverse grondstoffen in de formule, en plaats afzonderlijk de ruwe rubber, kleine materiële, versterkende agent of de vuller, vloeibare waterontharder en zwavel. , om op het rek te schikken; wanneer de vlakke het vulcaniseren machinewerken, aandacht aan sommige kwesties, zoals de machtsschakelaar en de het verwarmen schakelaar besteden, verwarm de vlakke het vulcaniseren machine voor, en de controle of de winddruk, de waterdruk en het voltage aan de procesvereisten voldoen, machtssysteem wijst op als het verslag en het verslag normaal zijn.
  3. Wanneer het gebruiken van een vulcanisatieversneller voor het vlakke vulcaniseren is een machine, zeker om aandacht aan de hoeveelheid toevoeging te besteden. Teveel zal de kwaliteit van vulcanisatie beïnvloeden en zal zelfs verslechtering van het sulfide veroorzaken. Als te weinig, het het gewenste effect kan niet bereiken, zodat ben zeker te volgen de Verwante metingsvereisten worden gemaakt.

 

Machine Technische parameter:
Model Eenheid 400HF 500HF 1200HF 1500HF
Het vastklemmen Kracht Ton 400 500 1200 1500
De grootte van de verrichtingslijst mm 850*850 1000*1000 1600*2200 3000*200
Duikersslag mm 300 350 350 350
Afstand van thermo-Plaat mm 300~400 350~450 350~550 350-550
Afstand van Verbindingsstang mm 940*450 1105*475 6 kolommen 6 kolommen
Matrijzen dalend type 2RT-3RT-4RT  
Maximum Werkende Druk Mpa 20 20 20 20
Motormacht PK 15*2 (11kw*2) 15 (11kw) 25 (18.5kw) 20 (15KW)
Elektrische het Verwarmen Macht KW 26.4*2 36 126 96KW
Totale Macht KW 74.8 47 144.5 115KW
Brutogewicht Ton 17 13.5 28.5 45
Afmeting (L*W*H) mm 3660*3050*2350 1460*3600*2380 2350*5400*2950 3000*2500*2400

 

 

Referentieafbeeldingenshowcase:
Metro de Verbindingsinjectie van de Schilddeur Rubber het Vormen Machine de Kracht van de 1500 Tonklem

Contactgegevens
Guangzhou Ju Chuan Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: info

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)